VAŽNO OBAVEŠTENJE  – NOVI DATUM

Poštovane kolege i dragi prijatelji,

zbog globalne situacije i proglašene pandemije  na svetskom nivou prouzrokovane koronavirusom (COVID -19) i uvedenim VANREDNIM STANJEM u Republici Srbiji a na osnovu preporuka Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja,  obaveštavamo vas da će doći do pomeranja održavanja

Prvog kongresSpinalnog udruženja Srbije sa međunarodnim učešćem

 

SERBIA SPINE 2020

“SAVREMENI PRISTUP PROBLEMIMA KIČME – MULTIDISCIPLINARNOST”

Kongres je trebao da bude održan 5 – 6. juna 2020. godine u Hotelu „Mona plaza” u Beogradu

O novom terminu Kongresa uskoro ćemo vas obavestiti.

Novi termin će biti u drugoj polovini 2020. godine.

 

Nadamo se da ste vi i vaše porodice i prijatelji dobro, sigurno i zdravo i da ste preduzeli sve potrebne mere da zaštitite sebe i svoje bližnje u ovim neočekivanim i izazovnim vremenima. Na žalost, više od pola planete živi u izolaciji. S druge strane, lekari – naša profesija, je na prvoj liniji fronta u borbi protiv pandemije. Dužnost i zakletva nam nalažu da budemo aktivno uključeni u ovu planetarnu borbu, u borbu da se spase svaki ljudski život, da se pomogne zemljama u kojima živimo i imamo porodice, da iz ove nepredvidive borbe izađemo kao pobednici. Iz ove krize nema lakog izlaza. Nedelje i meseci koji su pred nama testiraće našu odlučnost kao lekara i naše zdravstvene sisteme u kojima radimo i čiji smo sastavni deo.

Iskreno se nadamo da će naša istrajnost i posvećenost svakom pacijentu biti dovoljna da pobednički izađemo iz ove bitke i da dobijemo rat, što je moguće efikasnije i humanije. Nadamo se da će nas ova globalna pandemija i situacije u kojoj smo se zatekli naučiti da više cenimo istinske vrednosti  – kako privatno tako i profesionalno.

Ostanite zdravi i čuvajte se.

Sve informacije o kongresu možete pronaći na sajtu www.spineserbia.rs

U ime organizacionog odbora kongresa SERBIA SPINE 2020

Prof. dr Miloš Joković

Predsednik

Spinalno udruženje Srbije